Persoonlijke lening

Geld lenen met zekerheid. Dat is geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening heeft een vaste rente en een vaste looptijd. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Een groot voordeel als je van zekerheid houdt. Met een persoonlijke lening weet je wat je hebt.

Ontdek meer

Persoonlijke lening

Heb je op dit moment een persoonlijke lening, of wil je de offerte die je hebt voor een persoonlijke lening eens laten checken? Dan zijn wij er natuurlijk voor je. World of Credit gaat snel en gedegen voor je na of je echt het beste hebt wat er op dit moment in de markt te krijgen is.

Doe de Check

Persoonlijke lening afsluiten

Weet je het eigenlijk al zeker? Wil je een persoonlijke lening afsluiten? Wij helpen je hier natuurlijk graag verder mee. Samen met jou gaan wij op zoek naar het voordeligste persoonlijke lening. Een persoonlijke lening met een lage rente, en een maandelijkse verplichting die goed bij jou past.

Sluit direct af

Persoonlijke lening

Voordat je een persoonlijke lening gaat aanvragen wil je natuurlijk ook weten wat een persoonlijke lening nu eigenlijk precies is. Een persoonlijke lening is een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. Je spreekt dus met de bank af wat de rente per maand is, en hier kan de bank niets meer in wijzigen. Door deze vaste rente, en de vaste maandtermijn weet je vooraf precies wanneer de lening weer volledig is terugbetaald. Ook bij deze vorm van geld lenen mag je de lening wél altijd boetevrij eerder inlossen.
Een persoonlijke lening is tegenwoordig een veel gekozen vorm van geld lenen. De populariteit komt voornamelijk door de lagere rente dan bij het doorlopend krediet.

Een passende lening

Bij World of Credit geven wij je de mogelijkheden om zelf te kiezen. We zorgen ervoor dat de lening aansluit bij je wensen. We zorgen ervoor dat alles precies passend is. Dit advies met betrekking tot het geld lenen is trouwens ook nog eens gratis. Het is in de Wet op het consumentenkrediet namelijk zo geregeld dat er geen éénmalige kosten in rekening gebracht mogen worden bij het bemiddelen van een lening.
Een passende lening, het klinkt eenvoudig en logisch. Maar toch is het zeer belangrijk. Veel mensen zitten min of meer ‘gevangen’ in hun lening. Bij World of Credit vinden wij het belangrijk dat jouw lening je past als je lekkerste spijkerbroek.